İmzanıza göremi yazıyosunuz nedir? yeni üyesin fakat bilmediğiniz bişeye yorum yapmayın. Dediklerinin bazıları doğru fakat yazıların kalitesi nedir? alexa arama motorumu olduda haberimiz yok? backlink değeride nedir ? onunda alakası yok sadece hit ile alaklı olabilcek herşey etki eder oda toolbar varsa veya sitede alexa banner kullanyosa anlayabilir. Yoksa nerden bilecek tanıtım yazısı satıyorum diye dediklerinize bakın alla alla.
İmzanıza göremi yazıyosunuz nedir? yeni üyesin fakat bilmediğiniz bişeye yorum yapmayın. Dediklerinin bazıları doğru fakat yazıların kalitesi nedir? alexa arama motorumu olduda haberimiz yok? backlink değeride nedir ? onunda alakası yok sadece hit ile alaklı olabilcek herşey etki eder oda toolbar varsa veya sitede alexa banner kullanyosa anlayabilir. Yoksa nerden bilecek tanıtım yazısı satıyorum diye dediklerinize bakın alla alla.
Sen direk böyle ezbere konuşmaya devam et tamam mı kardeşim?
Peki şimdi ben sana bir soru sorayım, ben 10 kelimelik bir yazı yazdım, ziyaretçi 10 saniyede okudu, sen 100 kelimelik yazı yazdın ziyaretçi 100 saniyede okudu. Senin ile benim alexa değerimiz bir olur mu? İlla böyle detaylı şekilde mi açıklayalım? Sitede kalma süresi önemlidir, video siteleri ve kaliteli içerik giren sitelerin alexa değerleri ortadadır.
Diğer bir nokta backlink olayı, sen şimdi iki site aç kardeşim birinde backlink 0 olsun, 1k ziyaretçin olsun, diğerinde 100 backlink olsun yine 1k ziyaretçin olsun bak bakalım ikisinin alexa değer bir midir değil midir. Eğer ikisi sitenin alexa değerlerinde gözle görülür değişiklik yok ise ben bu işi bilmiyorum.
Son olarak benim yazdığım cümleler arasında tanıtım yazısı diye bir şey geçti mi? Kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz, bir daha birinin açığını yakalamaya çalışırken detaylıca okuyun, zira suçsuz olduğum halde üzerime suç isnat ediyorsunuz.
Ayrıca her şey üyelik durumuna bağlı değil mi, ben de diğerleri gibi millete sataşarak mesaj kassaydım, sabah akşam forumda boş boş mesaj yazsaydım veya gold üyelik vs. alsaydım o zaman lafım kıymetliydi değil mi?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:53:21 -->-> Daha önceki mesaj 14:52:08 --
Alexa ile Google ters orantılı değil. Fakat alexa web trafik, backlink ve hit'e göre sıralama değeri belirler. Hit'in yoktur ama site için harcanan web trafik yüksektir veya fazla link sağlanmıştır trafiği yüksek sitelerden bu şekildede bir trafik artışı olabilir. Bunu işe yaramaz olarak düşünmeyin web trafiği yüksek olan siteyi arama motoru botları daha fazla ziyaret etmektedir. İndexleme daha hızlı gerçekleşmektedir. Bu yüzden içerikler daha kısa sürede normal rakiplerinden ön sıraya gelmesi muhtemeldir.
Klavyene sağlık kardeş, ezbere konuşarak bir şey bildiklerini zannedenler kendilerini yeniliğe kapattığı gibi bilmiş bilmiş başkalarının bilgilerini küçümsüyor.