Tha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuya girmek zorunda değilsinizki!

İnsanlar ayda 1 gün kendilerini bu tarz bir boşluğa çıkarıyor ve geyik yapıyorlar, veya adsense ile sorun yaşayanlar canlı canlı soru soruyorlar. Herkes mutluki herkes burada benim anlamadığım sizi rahatsız eden durum nedir? bu konunun webmasterlara özellikle size dokunan bir zararımı var?

Editörleriniz bu konuya takılıyor da işlerini güçlerinimi aksatıyorlar? Yoksa burada yapılan geyikler dini, siyasi ,ahlaki geliyor size?
Veya sizinde sitenizde adsense ödemeleri diye bir başlık varda bu konuda yazılan postlar yüzünden r10 un üstünemi çıkamıyorsunuz

Ben neden gocunduğunuzu anlayamadım size basit bir konu gibi geliyorsa bırakın konuya yazmayı konuya girmeyebilirsinizde.
Konuyu fazla uzatmamak için kısa ve öz son pm
Kategorimiz geyik kategorisi değil Lütfen Aşağıda sohbet kategorisine git ve geyiğini orda icra et. Zorundamısın değilsin gibi felsefeye hiç girmeyeceğim Dilber aydan zorundamısın parcasını dinleye bilirsin.
O Kategorideki tüm konular geride kalıp çöp oluyor tabi siz bunu anlıyamasınız çünkü forumu kullanmada biraz bilgisizlik var.