Polimiğe girmek istemiyorum insanlar burada mağdur olmuşlar.Sadece avrupa'daki belli kuralları bizim insanlarımızın düşünce tarzını dile getirdim.Türkiye'de bilişim işi ile uzmanlaşmış avukatlar bulunmaktadır.Bu avukatlara danışıp bir çözüm üretilebilir.Türkiye aihm üyesidir.Gerekli haklarınızı aihm üzerinden mahkeme açıp kazanılabilir.İsteyenlere yurt dışında bilişim ile ilgili bağlantısı bulunan avukat mail adresi verebilirim.Bir danışmanızda fayda olacaktır.
Güzel insan öncelikle yorumumu dikkatli oku. Ben hayrınamı para veriyoruz dedim?
Türk insanını her seferinde aşağılamaya çalışan hayatı boyunca 20 gün avrupa görmüş adamlara uyuz olmuyor değilim. Tıpkı sizin gibi.
Kural ihlali varsa elbette cezaları çekilecek fakat 200-300 den fazla sunucu kapatıldı Türk müşterisi olarak. Suspend etmeden önce bilgilendirme emaili atmak, 24 saat içerisinde yedeklerinizi alın sunucu down oldu demek datacenterın görevidir. Hani hukuk dersi veriyorsun ya avrupalılara imrenip, bu yapılanlar Avrupa'da kabul görmez.
Ayrıca bizede babamızın hayrına sunucu vermiyor, belli bir ücret alıyor. Bu ücretide yeni yatırımlar yapabilmek, uzun vadeli hedeflerini yerine getirmek için yapıyor. Elbette sesimiz çıkacak, elbette verdiğimiz parayla yatırım yapıyor neyle yapacak yoksa?
Senin gibi düşünceksek eğer bu konuyu açıp, bu kadar insanın buraya yazı yazması zaten saçmaydı.
@Elazığlı168 Arif hocam 2013 yılında da bir datacenterla görüşmeye gelmişlerdi pazarlık için. İsim vermeyeyim DC'de çalışan bir arkadaştan duydum.