chivas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadasım konuyu baska yerde tartısın lütfen..chat sayfası halıne getırdınız platformu..mıllet ödemesı geldımı dıye haber almaya calışıyor..sayfalarca sizin yazdıklarınız hem görsel açıdan kaba duruyor hemde konuyla bır ılgısı bulunmuyor

Evet burası banka kuyruğu, konuya bütün mesaj yazanlarda senin ödemenin yatıp yatmadığını bildiriyor.

Ödemeni merak ediyorsan bankanla görüş. Herkes kendi ödemesiyle alakalı bilgi paylaşıyor. Birinin çıkıp, chivas senin ödemen yatmış demesini bekliyorsan yanlış yerdesin.

Tha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beğeni yarışına giresek tabiki kaybederim sizde yetki var bende yok ve Türkiye de yaşıyoruz çoğu kişi uzaklaştırılma kokurkusu için dahi benim yazılarımı beğenmeyebilir. sizinlede yakınlaşmak için sizin yazılarınızı beğenebilir.

Ben burada geyik yapıyorum realden çocukluk arkadaşımıda görünce birazda onla geyiğe girdik hatta onun yazısını eleştirdim 10 bin dolar kazananı cia takip etse ne etmese ne dedim.

Diğer arkadaşa yaptığım yorumda ilk mesajımda aşırı yazım hatası vardı onları düzelttim ve arkadaşın rahatsız olduğu durumu anlamak için sorular ekledim hepsi o oldu. Ben 8-9 kişi 10 dakkada beğendi diye öyle bir şey yazdım fakat onuda kaldırdım dikkat ettiyseniz.

Uslubum konusunda arkadaşa ne kötü bir söz ne bir hakaret nede aşağılayıcı bir cümle kullanmadım.

Haddimi aşma kısmına gelindiğinde yetkinizi kullanarak belki beni uzaklaştıracaksınız fakat ben haddimi aştığımı düşünmüyorum arkadaşa sizi rahatsız eden nedir diyip 3 şık vermişim bunlardan birimi demişim bu haddimi aşmaksa hergün r10da 100lerce kişi haddini aşıyor demekir.

Uyardım sadece hocam. Ulu orta yapmak yanlış oldu biraz ama hakkını helal et.