Tha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşın konuya girdiğinde dile getirdiği uslubu sizce hoş mu? Ayrıca arkadaşımızın da dediği gibi posa göre alış veriş yapmak kişi çok konuşuyor diye ticaret yapmaktan farksızdır. Ayrıca ben konudan rahatsız olduğu için girmek zorunda olmadığını dile getirdim yoksa gir girme demedim beni zaten ilgilendirme. Postuma 10 dakkada gelen 8 beğeni zaten bu konudaki kişilerin büyük çoğunun benle aynı düşüncede olduğunu göstermektedir.

Forumda beğeni sayısı ,trader sayısı, arkadaş sayısı, premium üyelik sahibi olunması vb şeyler sadece istatistiki bilgi verme amacıyla kullanılır. Güvenilirlik yada doğru bir söylem olduğu anlamını çıkarmanızı sağlamaz.

Ayrıca beğeni toplama yarışına girersek kaybedersiniz bilginiz olsun hocam. Konuda 150 küsür kişi var, 8 kişi nasıl büyük çoğunluk oluyor bunuda anlamakta zorlanıyorum ben.

Bende sizin mesajınızın ilk halini beğendim. Ama mesajınızı editleyerek haddinizi aştınız bana göre.

Neyse.

Bende sana aynını söyledim. Sende her cevaba yorum yapmak zorunda değilsin. Ama yapıyorsun. Kimse sana yapma diyor mu ? Demiyor, o zaman seninde o adama o şekilde cevap verme hakkın yok.