Bizim burdada ıraklılar var hepsi hayvan gibi body yapan ıraklılar sanki samsuna gelmişler

geçende dedimki fazla milletin gözüne batmayın bakın burası karadeniz öyle ülkenin diğer bölgelerine benzemez duman ederler sizi oturun adabınızla karıya kıza bakmayın yamuk görürse millet işid beter eder sizi dedim

her gün muhabbet ediyoruz mahallede geçerken selam veriyor bizim mahallenin bakkalı çok mutlu alışveriş konusunda sıkıntı yok peşin para ödüyorlar.
Geçende trende karşılaştım bir aileyle. Biraz translate ile sohbet ettik. Adam çok akıcı ingilizce konuşuyor. Samsun atakumdan ev almışlar, 80 tl harcamışlar falan dedi. İyi dedim al al sorun yok. Sonra bu hastaneye karısını getirdi. Hamileymiş karısı. Aldım kadın doğuma götürdüm samsun devlet hastanesinde. Sekreter bana demezmi bunlar mülteci niye getiriyorsun bunları buraya para ödemiyorlar. Samsuna yeni gelmiş beş parasızmış. Anlicanız üçkağatçısıda çok dikkat edin.
Varya almanyadaki almanları anlıyorum inanın şu an türkiyedeki türk vatandaşları alman almanyadaki türklerde suriyeli ve ıraklı uyum sorunu var.