Kardeş Biz Satış Yapmıyoruz. Sadece Firmamızın Reklamını Yapıyoruz. Bu Bir. Bir İkincisi ben Tok İnsanım. Milletin ağız Kokusunu çekemem. İlla sen gelmeyeceksin diye konuyu baltalamanın bir anlamı yok. Sunumu tam dinleyin. analiz edip ondan sonra buraya gel yorumla. Benim şuanda yaptığım işte ana Fikir. "Ne kadar ekmek, o kadar köfte" ne kadar çok çalışırsan o kadar çok kazanırsın. Limitsiz bir kazanç senin elinde olan birşey. Son birşey daha söylemek istiyorum. Herkes her işi yapamaz. Herkes doktor olamaz,herkes avukat,polis,savcı olamaz. Herkes saydığım meslekleri olamadığı için herkes esnaf da olamaz. o yüzden senin yazdığın yazı sen esnaflık yapamadığın için network marketing e sıcak bakamıyorsun demektir.
4 gün önce kayıt olmuşsun gelmişsin tereciye tere satıyorsun. Bana ilk amway sunumu yapıldığında sene 1993'tü. Burası ciddi iş ilanlarının bölümü sen iş veren değilsin. İş veren belirli bir iş ve karşılığında belirli bir ücret vaadeden adamdır.
Kazançta sınır yok ne kadar çalışırsan o kadar kazanırsın gibi saçma sapan şeye iş denmez. İş kazancının sınırı olan bir alış veriş türüdür. Senin işe vereceğin zamanın emeğin ve karşılığında alacağın paranın bir sınırı vardır. Aliağaoğlu milyar dolarlık proje dikerken bile kazanacağı paranın sınırını biliyor sen 1700 lira kazanan adam sınırını bilmiyorsun.
Bunlar saçma sapan işler. Buradaki gençler böyle saçma sapan işler peşinde koşacakları zamanı kodlama tasarım seo pazarlama öğrenmeey harcadıklarında gerçekten kendi işlerinin sahibi olurlar.
Bir de başka bir şirkete çalışmayı kendi işin zannetmen de işin ayrı komik tarafı. Yarın şirketi kapattık dediklerinde ben kapatmıyorum devam ediyorum dersin )