Bu işten para kazanan arkadaşlara saygı duyuyorum ama sizin yaptığınız da aynı kapıya çıkmıyor mu? Bilgisiz kullanıcıları kendi sisteminize dahil edip istemsiz bir şekilde onlara tweet attırıp onun üstünden para kazanıyorsunuz? Belki bana veya başkasına göre gereksiz, saçma TT'ler yapıyorsunuz.

Bu sektörde her zaman böylesi geldi ama bunun yaşla alakası yok örnek verecek olursam eğer bu forumda 10 liraya eticaret sistemi, modülleri, tema kuran adam var. Tahminimce yaşı 25+ yani sadece iş yaşla bitmiyor burada genel olarak velet kelimesini kullanmışsınız bence doğru değil yapılan TT'ler de kesinlikle doğru değil.

Twitter kullanıcısı olarak ben bu TT olayını zaten sevmiyorum bir tag'a giriyorsun botların saçma tweetleri umarım bu apiler fixlenir de kullanıcı olarak eskisi gibi twitter'ı kullanabiliriz.


Sent from my iPhone 5 using Tapatalk