türkiyeden bir şey olmaz ovh candir diyenler gelsin konuya
"Türkiye'den birşey olmaz kimsufi ve ovh candır." Geldim konuya. Türkiye'den birşey olmazdan ziyade, fiyatları tuzlu diyerek oraya bir düzeltme ekleyeyim kendi çapımda. Bir de sadece Türkçe siteniz yoksa yabancı bir server daha mantıklı oluyor. Şu anda bu konuda kimse üzerine alınmasın ya da yanlış anlaşılmasın; OVH ile uğraşmak istemeyenler aracı firmalardan ya da uygun fiyata getiren arkadaşlardan almışlar sunucuları. Benim sunucum neden kapanmadı peki? Çünkü siparişi kendim vermiş, kendim almıştım. (Gerçi eski kimsufi sunucusu benimkisi) Ayrıca 1 tane sunucum var. Ufak tefek sorunlar dışında büyük hiçbir sorun yaşamadım 1 seneyi aşkın süredir. Şimdi OVH benim sunucumu kapatsa, ihlal ettiğim bir durum mu var? Sunucumu tamamen kendi adıma kendim için alıyorum ve yeni bir sunucu da ileride almayı planlıyorum. Legalite sınırları içinde kaldığım sürece bir sorun olmamalı. Bunu Türklük olgusuna bağlamamak lazım bence. "Biz Türküz ya bize ondan böyle yapıyorlar" diye bir durum yok ortada, milletçe nem kapmaya bayılıyoruz açıkcası. Bir ip sorunum oldu İnternette kurcalamadığım yabancı forum kalmadı, adamlar elin İngilizine de kök söktürmüş, Norveç'lisine de. Hiçbiri de çıkıp biz İngiliziz ya ondan böyle yapıyorlar dememiş. Anladığım kadarı ile OVH kullanım şartlarına uymayan kim varsa müdahelede bulunuyor bu sefer bizim aracı arkadaşlarımıza denk gelmiş olay budur. Serverı kendiniz kiraladıysanız ve kendiniz için kullanıyorsanız bir sorun olmaması gerekiyor, çünkü ihlal ettiğiniz bir durum yok. Tabii diğer kuralları çiğnerseniz yine OVH'nin kötü yüzü ile karşılaşabilirsiniz. Saygılar.
Ekleme: Umarım madur olan arkadaşlar en azından yedeklerini alabilirler....