Arkadaşlar Ovh bundan önce buna benzer uygulamalar yaptımı sanırım yaptı yani "eyvallahı yok" .
Eğri oturup doğru konuşalım.
örneğin ben yazılanları okurken şunu öğrendim bilmiyordum.
Ovh sunucusu başkasına satılamaz devredilemez yani bu forumdaki ovh firmasından sunucu kiralayanların verdikleri hizmet verilemez sözleşmeye açıkça aykırı bir durum. Eğer böyle bir durum varsa OVH ile ilgili sunucu satışları forumda konu altına "Sorumluluk size aittir" tarzında yazılmalı.
Tabi bu sebepten olduysa ki Partner sistemi geliyorsa "temizlik" yapılmış olabilir yada potansiyel Türkiye partneri tarafından böyle bir talepte gelmiş olabilir.
bunları zamanla göreceğiz. Ben Sadece TR sunucularına yapılan bir uygulama mı diye nette arama yaptım bu tip şikayatlerle karşılaşmadım sanırım sadece TR ile ilgili bir durum buda Partnerlik ve Sözleşme ihlalini güçlendiriyor.
Fransada yaşayan ve direkt irtibat kurabilecek birisi varsa gidip görüşmesi bencede sağlıklı olacaktır.
Webhostingtalk gibi sitelerdende belki herhangi bir yetkiliye ulaşabilirsiniz derdinizi anlatabilirsiniz. Sorunun nedenini tam olarak bilseniz çözüm bulmak tahminimce daha kolay olacaktır.
Benim kendim aldığım Vcloud sunucum var girip yedek almakta fayda var. Denildiği gibi tümden TR satışı durdurulabilir bunlar Türkiye partnerinede aktarmaz direkt silerler hesapları eğer durum anlattığınız gibiyse.
Tekrar Geçmiş olsun.