Doğrudur zaten aksi takdirde google ile getir özelliği çalışmaz. Ama bazı öncelikler vardır.
meta girilmişse , rss girilmişse, sitemaps girilmişse ve bunlar sitedeki description dan farklıysa 3 e 1 olur ve 3 olanı kabul eder.
Boş bir site sayfası açık ve şunları ekleyin
<!DOCTYPE html>
<html><head>
<meta name="description" content="Açıklama 1 160 karakter uzunluğunda olmalı ki ilk 160 karakter yeri dolsun bu yüzden yazıyı biraz daha uzatıp bu bölümü dolduruyoruz yoksa sitede ilk gördüğü yazıyı alacaktır tabi eğer sitemap yoksa">
<title>Başlık</title>
</head>
<body>
<div class="header">
<ul><li>menu1</li><li>menu2</li><li>menu3</li><li>menu4</li><li>menu5</li></ul>
</div>
<div class="icerik" id="icerik">
Açıklama 2
</div>
</body></html>
Açıklama 2 bölümünü webmaster araçlarından tanıtmazsanız algılamayacaktır. tabi site kodları biraz daha fazla olmalı

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:56:05 -->-> Daha önceki mesaj 23:52:58 --
yukarıda verdim cevabını.
google reklam ile içeriği ayırıyorsa sıkıntı yok içerik önüne reklam şeklinde eklersiniz copypaste yazınızı

zaten ayırıyormuş. en azından ziyaretçiler görsün yazıyı.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:59:12 -->-> Daha önceki mesaj 23:56:05 --
birde şöyle düşünün. sitenin üst kısmı hep yazıyla dolu. description kısmına gelene kadar bir sürü yazı var. ama meta, rss, sitemaps yapsanız öncelik içeriğe geçer.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan 23-09-2014 mesaj 00:01:07 -->-> Daha önceki 22-09-2014 mesaj 23:59:12 --
hatta bir yerde okummuştum şuan bulamadım ama bulursam atarım. ilk 160 karakteri özgün ve içinde anahtar kelimeniz geçecek şekilde yazı ekleyin deniliyordu. bununla da bağdaştırabilirsiniz.