Temanız orjinal mi yoksa ***** mi? Belki de temanızın içinde ki kodlardan dolayı antivirüs hata veriyordur. Ziyaretçi yoğunluğu en az olduğu zamanlarda default temaya geçin birde öyle siteye girin bakalım yine antivirüs hata verecek mi. Ona göre temayı değiştirirsiniz.

Webmaster tool da çıkan hatalar bende de çıkıyor bazen. All in one seo dan yazar sayfalarını indexlemeyi devre dışı bırakıyorum sorun kalmıyor. O hatayı çözemezseniz yazdığınız her yazı ve etiketlerde de dahil çıkmaya devam ediyor. 404 hata sayfanızı düzenleyerek mutlaka sayfada içeriklerin çıkmasını sağlayın. En azından zararı en aza insin.

Bazı arkadaşlar 250-300 kelime üzerinde yazı yaz demişler. Eksik içerik giriyorsun ondan belki de yükselemiyorsun demişler buna da katılmıyorum. 250 kelimeden daha az yazdığım yazı bazen otorite siteler ile yarışıyor. Bazı zamanlar aldığım hit sadece tek bir sayfamdan geliyor.

+ Şimdi dikkat ettim çok fazla tekrarlayan kelimeniz mevcut yazılarınızda. Samsung Galaxy S5 Active Satışa Çıkışı Duyuruldu bu yazınıza bakıp içeresinde kendini tekrarlayan kelimelere bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Onun yanında yine aynı yazıdan yola çıkarsak, yazılarınız da maalesef anlam düşüklüğü mevcut.

Alıntı
Samsung önümüzdeki haftalarda piyasaya süreceği telefon kuşkusuz en çok satan ve en çok tercih edilen telefonu Galaxy S5 modelleri çizgisini bu senede bozmayan samsung Galaxy S5 Active telefonunu Samsung hayranları ile amiral gemisi olarak adlandırılan telefonu piyasaya sürmeyi hedefliyor.
Yukarıda ki yazıdan ben neredeyse hiç bir anlam çıkaramadım. Mutlaka sitenizi ziyaret eden okuyucu da bir şey anlayamadan yazının başında siteyi terk ediyordur. Özgün yazıdan kasıt orjinalliğin yanında biraz da okunaklı olmalı. Sayaçta ki siteden çıkış süresini kontrol ederek ziyaretçilerin sitenizde ne kadar zaman geçirdiğini gözlemleyin. Aynı zamanda ortalama kaç sayfa gezdiklerini.

Tema burada en önemli etken. Bunu bizzat idrak ettim. Eğer paraya kıyarım diyorsan hocam Themeforest da Newspaper teması var. Çok kullanışlı bir tema. Sizin tema da fontlar benim gözüme çok küçük geliyor. Okumakta hayli zorlanıyorum.

Aklıma gelenleri bir aşağıdan bir yukarıdan yazdım kusura bakmayın artık.