CengizYurek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir yerlerde okudum hastane diye bir kurum varmış. içinde bizim gibi insanlar var kendilerine doktor diyorlar falan her hastalığa çare buluyorlarmış.

şaka bir yana ciddi bir durum başınıza gelmeden doktora gidin.
Önerim; kanayınca burnunuzu iyice sıkın ve sümkürmeyip burnunuzdan nefes almadan en az 10 dk bekleyin kan duracaktır. kafanızı yukarı değil aşağı tutun...
hocam ben anne demeyi öğrenmeden önce bile burnum kanarmış. yani bununla doğdum bununla büyüdüm. hastaneye defalarca gidildi. sebebi kılcal damarlardaki çatlaklar. sinir stres yaptıgımda ve ya ufak bir darbede hemen kanıyor. kaç defa kanlar içinde yataktan uyandım anlatamam. kanı durdurabiliyorum onda sıkıntı yok. prof oldum o derece.. ben önlem sormuştum sadece..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:54:20 -->-> Daha önceki mesaj 22:52:30 --

Selanik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benimki de çok fazla kanardı... öyle böyle değil... kanadığı zaman ilk önce biraz suyla yıkadıktan sonra, hemen kafamı ters çevirip limon sıkıyordum içine... anında kesiliyor... bir süre sonra kanamalar da durdu artık çok nadiren kanıyor...
aman aman hocam küçükken suyla durdurmaya çalışırdık daha beter kanardı. su tam tersi kan akışını hızlandırır. kafayı ters çevirincede genizden akıyor. agızdan geliyor bogaza kaçıyor durmuyor yani. belki sizin kanamanın bölgesi farklıdır ondan yararlı olmuştur. limon sıkma olayını hiç anlamadım duymadım da o ne için?