ozkanaybay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Enteresan olmuş gerçekten.

Benim kulağıma küpe olmuştu zaten envato harici o da mutlaka yorumlara ve arkasındaki yapımcılara bakmadan bir şey almıyorum.

Aslında bu tema - eklenti durumları sisteminizde bulunan başka bir eklenti ile de sorun çıkartmış olabilir.

Ben çok iyi niyetli yaklaşmak istiyorum yine de. Ama ücret iadesi konusunda haklısınız. Ne olursa olsun böyle durumda ücret iade etmeliydiler.

Bilgilendirme için ayrıca teşekkürler.
Başka eklenti kurulu değil, sıfırdan kurulan wordpress üzerinde işlemleri gerçekleştirdim. Eklentinin neredeyse bütün sürümlerini denedim ancak hata hala var. Firma yetkilileri de zaten *********** gibi maşallah. Adamlarda sadece çene var icraat yok. Telefonda konuşurken karşısındakinin müşteri olduğunun farkında değil, arkadaşını azarlar gibi konuşuyor. En sonunda da zaten telefonu suratıma kapattı. Temanın eklentileriyle birlikte fiyatı 120TL civarı bir şey. Bu kadar parayla ne onlar zengin olur ne ben fakir olurum, ancak bu durum hırsızlık ve dolandırıcılıktır. Temanın çalışması için gerekli olan koşulları bildirmiyorlar ve suçu Hosting firmasına yüklemeye çalışıyorlar. Aynı temayı 2 farklı hosting de denedim ve ikisinde de sonuç aynı. Söyleyecek başka bir şey yok, dediğiniz gibi Envato haricinde tema satın almak pek mantıklı değil. Uzun sürelerdir Wordpress Temaları yapan birisi olarak ilk kez dışarıdan tema satın aldım, zamanım olsaydı keşke kendim yapsaydım. Sonuç olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum. Herkese iyi çalışmalar.