Bazı arkadaşlar hikaye felan demişler

Onların dünyadan haberi yok sanırım.
Rihanna İlluminatiye Hizmet Eden Ünlülerden Sadece BİR Tanesi.
Buyrun Rihanna S&M Şarkısındaki Belirti Gözünüzemi Sokalım Daha Ne İstiyosunuz
Ondan Sonra Daha Bir Ton Örnek Var Kardeşim Ben Sana Kısaca Şöyle Diyeyim Şuan Dünyayı Yöneten Kişiler Onlar.Şimdi Bazıları Diycek Hadi Len Diye
Kardeşim Yahudiliği Araştır Mesela Sen Şimdi Gidip Yahudi Olamazsın !
Yahudi Olunmaz Doğulur Sadece Yahudi Doğanlar Yahudi Olur Yok Ben Yahudi Oldum v.b Tabirlere İnanma Onlar Yahudi Oldum Deselerde Diğer Yahudiler Onu Aralarında Barındırmazlar.
EEE Tabi Bizim Yahudiler Napıyo Madem Yahudi Olunmuyor E Bizde Aynı Cemaat Gibi Bi Kurum Kurarız Aga , Adınada İlluminati Koyarız Nasıl Olsa Şeytana Hizmet Ediyoruz Bizde Yahudi Olmayanları Bu Teşkilatta Toplarız Yoksa Yahudiler Üreye Üreye Ohooooo 200 Yıla Anca Şuanki Müslüman Nüfusuna Gelirler
Birileri İllimunati Bana Mantıklı Gelmedi Diyor
E Bilader O Zaman Buyrun Size CANLI CANLI Gösterelim İzleyin Sayın Erbakan Hocamızın Zamanında Deşifre Ettiği Bu Locaları Birde Şunu Söyleyeyim Masonlar = İllumunati İkiside Aynı Şey Boşuna Yok Bilader İkisi Farklı Demeyin İkiside Keçi Kanı İçiyor Bence Farklı Değil

)
http://www.youtube.com/watch?v=BiOeiEgVISk
Kimse İnkar Etmesin Doğruya Doğru Şuan Birileri Bizi Yönetiyor Bu Ne Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti Ne ABD Ne Rusya Nede Başka Bir Devlet Bu Sadece İlluminati

)