Forumda bakıyorum, çoğu kişi özgün girmesine rağmen kopypaste sitelerin daha önde olduğunu söylüyor. Google siteleri sıralarken metalara bakar özellikle wp sitelerde all in one seo tarzı sistemlerin amacı zaten <head></head> aralığına bu tür kodları girmektir.

<meta name="description" content="içeriğiniz" />
<link rel="canonical" href="yazı adresiniz" />
<meta name="keywords" content="anahtar kelimeler" />
<link rel="author" href="https://plus.google.com/googlepluskodunuz" />
Şimdi yukarıdaki kodlara baktığımızda bizim yazı içeriğimizi çekmediğini görüyoruz. Aslında çekilen değer all in one seo ya girilen description kısmındaki açıklama bölümüdür.
yani siz burayı girmezseniz veya copy paste yaparsanız , geçmiş olsun yazdığınız yazı/lar boşa gitti.

Kendimizi kandırmayalım arkadaşlar , google 'ın sitenize girip yazının nerde olduğunu bilmesi gibi bir ihtimal yoktur. tamamen verdiğiniz sitemap , rss , meta larden yola çıkarak bulur sizi.

Film sitem olduğu için ordan örnek vereyim.
Başlarda film özetlerimi başka sitelerden (ç)alırdım. Meta kısmı hakkında zaten all in one seo nun amacından bi haber şekilde eklerdim.

Sonradan (1 yıl sonra) kodlama bilmenin de etkisiyle kafama dank etti.
Siz sitede ziyaretçilerin okuması için başka yerlerden haber copy-paste yapabilirsiniz. Bu sorun OLMAZ ama google a bunu değil kendi yazdığınız özgün makaleyi göstermelisiniz.
Yani metalara copy paste yazıyı geçirirseniz google anlar veya rss ve sitemap kısımlarına.
Bu bölümler için özel class atamalısınız.
<div class="yeniicerik"></div>
Umarım anlatabilmişimdir. Google asla sitenizi dolaşıp nereye ne yazdığınızı anlayamaz daha o kadar gelişmedi ve olması de pek mümkün değil çünkü her temada içeriğin girildiği class farklıdır.
mesela benim temamda film özetlerini yazdığım kısımın class 'ı "konuozet" iken başka sitede "filmozet" olabilir veya başka yerde "ozet" olabilir. yani bunu saptaması mümkün olmadığı için zaten sitemap, rss denilen şeyler var buralara özgün makalenizi girmeniz yeterli