Hükümet ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Tamam adamların ülkesinde savaş var sığıncak yer arıyorlar peki bu adamları başı boş serbest bırakmak nedir?

Hepsini bir yere topla deprem zamanında nasıl prefabrik evler yapıldı kamp alandı oluşturdu kızılay herkese aynı şekilde doğu tarafında kamp alanı oluştur tüm suriyeliler ülkerinde savaş bitene kadar orada yaşasınlar.

Kamp alanının etrafınıda askeri bölgeyle donat ne o bölgeden kimse çıkabilsin ne de olası bir suikast düzenlensin kampa yönelik. O zaman herkes yardım eder oraya. Ama hükümetin beyninde başka şeyler var farklı oyunlar dönüyor.

insanlar artık türkiye hakkında teori üretmekden bıktı. adam gibi gelsin şurayada neler oluyor anlatsın şu ülkede.