Alastryi kullanıyorum tavsiye etmiyorum şuan hosting firması ararken bu konuyu gördüm bulaşmayın.
alastry Kullanıyorum en büyük sıkıntım habersiz hostinglerimi suspend ediyorlar bikere bi sitem tatildeyken 15gün kapalı kaldı...
Wordpress güncelleme geliyor habersiz pat suspend ediyolar mail attık diolar ama o mailler hiç bir zaman gelmedi ne spama nede normal şekilde ve bunu defalarca yaptılar 5 tane ticket bildirimim var hepside hesaplarımın suspend olmasından dolayı.
Bu problem dışında herhangi bir problem olmuyor kaliteli hizmet veriyorlar.
Müşterisi olduğunuza dair kanıt ekleyin lütfen.
@
@Organikseo rumuzlu kullanıcı müşterimizdir herhangi bir belgeye lüzum yok. Bildirimleri incelediğimde hesabından spam çıkması sebebiyle hesabı 2 kere askıya alınmış olduğunu görüyorum. Şirketimiz spam, phishing gibi diğer internet kullanıcılarının güvenliğine zarar veren işlemlere kesinlikle tolerans göstermemektedir. Muhtemelen müşterimiz katı politikamızdan memnun olmadığı için bu şekilde bir bildirimde bulunmuş olabilir. Hangi durumdan memnun olmadığını detaylı belirtirse diğer forum üyeleri için aydınlatıcı bir tavsiye olabilir.
@
@trhero, size gönderilen e-postaların bir kopyası müşteri panelinizde bulunuyor.
https://secure.alastyr.com/clientarea.php?action=emails adresinden ulaşabilirsiniz. Kontrol etmem için rica etsem müşteri panelinizden destek bileti oluşturur musunuz?
Tüm müşterilerimize olumlu/olumsuz değerli düşüncelerini diğer internet kullanıcıları ile paylaştıkları için teşekkür ediyoruz.
İyi çalışmalar