Burası teknik destek alacğaınız birim değil, ticket açıp sorarsınız. Biz her sayfamızda ürün sayfasında ve satın alma sayfasında yada sonrasında ya maille yada yazılı olrak backup alnından bahsederken siz buna zırva olarak bakıp burda yazıyorsanız hiç bi firmadan memnun kalmamanız çok normal olur.
Ben size skypeden yazdım öncesinde. Telefonlada aradım. Destek alanı burası degil onuda biliyorum. Ticketta atıyorum.
Sadece fiyatta indirim oldugunda toplu ödeme yapıldıgındaki indirimlerden skypede özel bahsetmektense yedek konusundada aciklama yapılabilirdi. Dersenizki biz mail atıyoruz. Maddi sorunu olmayan müsterileri direk ek yedeklemeye geçirince kim size itiraz edecektiki. Ivır zıvır dedigim konu yedekleme alanım varmı yokmu bu tür konuları bilmedigim icindir. Mesajınızı begenen cok. Begensinler herkes kendine göre haklıdır. Ama disk arızası gibi bir sebeple yedekler yada veriler silinmedi. Yani OVH da hala duruyor. OVH ile birşeyler hala yapılabilir. Gerekirse bende yazısacagım.
Ek olarak ben tartısma aramıyorum çözüm arıyorum. Herkeste çözüm arıyor. Teknik bilgim olsa zaten direk OVH dan kisi kendisi alabiliyorsa dedicated sunucumu kendim alırım.