Daghan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanıyorum ki, 260 adet sunucunun bireysel kullanım için olduğunu düşünmüyorlardır.

Eğer bu kadar sunucu alımının bir hesap üzerinden yapılmasına izin verildi ise bu konuda esneklik sağlanması gerekir ve sorun yaratılmamalı.

Bu bana daha çok finansal temizlik gibi geldi.
Evet bu da ihtimaller dahilinde, ben moral bozmamak için yazmak istemedim ilk aklıma gelen buydu aslında.

Ovh deki hizmet sözleşmesinde sunucuların kiralanamayacağına sadece hesap sahibinin bireysel kullanım yapabileceğine dair bir madde var.

15-20 sunucu için tespit yapılması zor ancak bir hesaptaki 50-100 sunucu ve yüzlerce ip adresi ovh nin dikkatini çekecektir, tabi bu zamana kadar niye birşey yapmadılar diye sorulabilir o da ovh nin keyfine kalmış bir olay belli aralıklarla hesapların faaliyetlerini takip ediyorlar şüpheli gördüklerine işlem yapıyorlar, böyle bir nedenden dolayı kapatıldıysa sunucular, ovh sözleşmeye dayanarak sunucuları iptal edebilir, ancak yedeklerin alınması için geçici süre sunucuları aktif etme durumlarıda olabilir. (Düşük ihtimal)

Serkan beyin sunucu sayısından dolayı göze battı işlem yaptılar diyelim ancak birkaç sunucusu olan ve serkan beyden sunucu almamış kişilerinde sunucusu kapatılmış, bu sunucular hangi sebepten kapatıldı bu noktada ayrı bir soru işareti. Yine bizle uğraşmayı kafalarına koymuşlar.

Umarım hayırlı şekilde sonuçlanır.