Arkadaşlar doğru yere mi açtım bilmiyorum, ama yardıma ihtiyacım var. Sitemde yer alan yazıların sonuna adsense reklamı yerleştirdim. Ancak çoklu sayfalarda sayfalama kısmı genişleyerek adsense reklamlarını da içine alıyor ve kötü bir görüntü ortaya çıkıyor. Daha iyi anlaşılması adına sayfa henüz yüklenmeden bir aşağıdaki görüntüyü aldım.
Normalde bu gri kısmın sadece sayfa sayılarının etrafında olması lazım ama reklam ekleyince böyle genişliyor ve reklamlar aşağıdaki gibi o gri tabana oturuyor. Bu bazı reklamlarda gerçekten kötü bir görüntü oluşturuyor. Bunun için ne yapmam lazım. İlgili kısmın kodlarını aşağıda verdim. Yardımınızı bekliyorum.
Dosya single.php'dir
<div class="entry">
<?php if( ( tie_get_option( 'share_post_top' ) && empty( $get_meta["tie_hide_share"][0] ) ) || $get_meta["tie_hide_share"][0] == 'no' ) get_template_part( 'includes/post-share' ); // Get Share Button template ?>
<?php if( !empty( $review_position ) && ( $review_position == 'top' || $review_position == 'both' ) ) echo tie_get_review('review-top'); ?>
<?php the_content(); ?>
REKLAM KODLARIM
<?php wp_link_pages( array( 'before' => '<div class="page-link">' . __( 'Pages:', 'tie' ), 'after' => '</div>' ) ); ?>
<?php if( !empty( $review_position ) && ( $review_position == 'bottom' || $review_position == 'both' ) ) echo tie_get_review('review-bottom'); ?>
<?php edit_post_link( __( 'Edit', 'tie' ), '<span class="edit-link">', '</span>' ); ?>
</div><!-- .entry /-->Konuyu daha önce farklı bir yere açtım ancak yanlış yer olacak kı cevap gelmedi. Umarım buradan bir yardım alabilirim.