Yuma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site adresi : Adres İçin Konuya Mesaj Yazın
Site için istenen fiyat : 1000 TL
Kategori, sitenin içeriği nedir:Teknoloji - Bilgi
Günlük hit sayısı: 1200-1400
Ziyaretçi kaynağı: %80 google - %10 yandex - %10 Diger
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçerik Satılık- Sınırlama Yok
Hosting dahil midir: hayır - 1 ay idare Edilir
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet - Wordpress
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok

Not : Türksat 4A Uydusuna Geçilmesinden Ötürü Ve Site Uydu Ayarlarında google da önlerde Çıktıgı İçin Sitenin Hiti Bugün Birden Bire 20 ye Katladı
18.09.2014 An İtibari İle Sitede Online 430 Kişiyi Gördü - Toplamda 10 Kyı Geçti Bugün 15Kyı Görür Sanırım
https://i.hizliresim.com/vogqXz.png

Sandıgımdanda fazlayı gördü 18 k yı geçti 18.09.2014 tarihinde

mobillist.com Geliride 18.09.2014 tarihinde 250 Tl yi Buldu Aşagı Yukarı

sitenin genel özeti :

Google PageRank :3
Google Indexi :2.390
Google Görsel Indexi :2.050
Alexa Dünya Sırası :590.730
Alexa Ülke Sırası :9.855
Alexa Backlink :94
Yandex Indexi :3.017
Domain Yaşı :1 Yıl 5 Ay
Site Lokasyonude :Almanya

Arkadaşlar Siteyi Açalı 1,5 Yıl Civarında Oldu. 600 Civarında Tamamen Organik Kendi Ellerimle Konu Açtım Ve Bazı Konular Google da İlk Sayfada 2. Sırada Çıkıyor

Son 5-6 Aydır Doğru Dürüst İlgilenemedigim İçin Siteyi Satmaya Karar Verdim ,

Site Normal Olarak Hit Günlük 1200-1300 Civarında Sabit Organik Hittir. Biraz İlgilenip Güncel Konuları Takip Edilip Konu Açılırsa 2000-3000 Arası Rahatlıkla Hit Alır,

Hedef Kelimelerde Google'da 1. Ve 2. Sayfada Rahatlıkla Çıkmaktadır .

Sitede Adsense Reklamı Vardır Aylık 30-40 TL Geliri Vardır , Ayrıca mobillist.com Reklam Sitesine 2 Gündür Mobil Hite Reklam Koydum Günlük 5 Tl Civarında Kazanç Getiriyor Toplamda 150-200 Tl Aylık Getirisi Oldu

Google Adsensenin 1k Üzeri Bir Hitle Gelirin Bu Kadar Az Olmasının Sebebi Sayfa Tıklama Oranının Çok Düşük Olmasıdır (%0,05-Ve%0,08 Arası) ,

Sayfa Tıklama Oranı Neden Bu Kadar Düşük Diye Araştırma Yaptım Reklam Yerleşimi İle Alakalı Oldugunu Ögrendim ,

Bu Konuda Tecrübeli Arkadaşlar Reklam Gelirinide Rahatlıkla 3-4 Katına Çıkartabileceklerine Eminim.
Site tarafimca satın alınmıştir. Ödemeyi aksam yapacağım.