Öncelikle Çözüm Üretilecek Yerin Burası Olmadığını Her Mesajımda Söyledim.İnatla Ticket Atmak Yerine Burda Şikayet Konusu Açıp Beddua Edip Duruyorsunuz!

Yeniden Kurulum , Parça Değişimi , Sunucu Değişimi Veya Farklı Bir Çözüm Öneriniz Varsa Yardımcı Olabileceğimi De Belirttim.

Optimizasyon Konusunda Da Yardımcı Olabileceğimizi Sadece Yazılımcının Script İçin Gerekli Ayar Ve Optimizasyonu İletmesini İstedik Tek Sağlıklı Cevap Alamadık!

Sunucu Hizmetlerinde İade Yapmadığımızı Size Telefonda Belirttim Siz Sipariş Vermeden! (Hizmet Sözleşmesinde Gözümden Kaçmış Demek Gibi Bir Mazeretiniz Yok Ki Bu Da Mazeret Değildir)

Sunucunun IDRAC Bilgilerine Kadar Herşey De Sizde İstediğiniz Kişiye İnceletebileceğinizi De Söyledim.

Forum Üzerinde Açtığınız İkinci Şikayet Konusu İlk Konunuzu Cevapladığım Halde Satış Konusuna Yaptığınız Saldırıdan Dolayı Silinmesini Talep Ettim Normal Olarak Forum Kurallarına Göre Banlanmanız Gerekirdi Banlanmadınız!

İlk Konuda Haksız Bulundunuz Konu Moderatör Tarafından Kitlendi!

İlk Konu Kitlenmişken 2. Konuyu Açtınız Pekala Ancak Satış Konularına Saldırmaya Devam Ederseniz Banlanmanızı Talep Edeceğim.

İyi Çalışmalar Dilerim.

Ekleme : Sunucu 400 Mbit İşi Pisliğe Dökmenizin Alemi Yok! (Farklı Biryere Sürüklemeye Çalışıyorsunuz Buradaki Kimse Çocuk Değil!)