Ne kadar çok boş konuşan var ya

Yemin ediyorum, hergün sabırsızlıkla kapanmasını bekliyorum

500 TL den kapı açtığım müşterilerim şimdi 100 lira fiyatla geliyor geri gönderiyorum.
Her ay tonla masraf yapıyorum bu işe, kazandığımı kazanıyorum o ayrı bir mesele.
Bazı karaktersizler var, bulduğu birşey ortaya çıkacağına satayım 3-5 liraya kazanayım derdinde, o ona satarken başkasınada bedava vermiş oluyor bir nevi
Api sistemi patlayınca ne mi olacak ?
Twitterda açık bitmez, ama en azından çoluk çocuğun bebelerin elinde olmaz
1-2 tt yapıp sosyal medya uzmanıyım diyen kişinin zekasına hayranım,
geçen gün denk geldim takipçişi 1.600 küsürdü, Twtterin KraliXxx kişi diye tt ye sokmuş

gülermisin ağlarmısın?
O kadar basit birşey mi ?
2 gün önce foruma üye olmuş burda forumdakilere laf yetiştirmeye çalışıyor biride
Senelerdir bu forumdayım, resmen çöplük oldu.
Twitterda ne paralar dönüyorduda bazı karaktersiz kişiler cafe param çıksın derdine 1k 15 tl den 10 tl sonra 9 sonra 8 sonra 7 sonra 5 sonra 4 sonra 3 sonra 2 sonra 1 ve son durum 50 kurustan cekenler bile var
Ne oldu şimdi ?
Hadi diyelim 10k çektin 50 kuruştan

10k dan 5 tl cebine girdi ? bu kazandığın paramı şimdi hamallık mı ?
He bu işi yaptın birde sosyal medya uzmanı ilan ettin kendini ?
Bu nasıl bir ego tatmini bu nasıl bir ticaret anlayışı ?
Eminönde yıllar önce hamalların bile bir gururu varmış ;
Eminönü tarafında, hamallar 70 tl den iş yaparken, biri çıkıp 30 tl ye hamallık yapıyorum dediği zaman o adamı orda linç ediyorlar kendi aralarında ?
Ve burdada serbest piyasa adı altında kimse kimseye ses çıkaramıyor *
Toplu takip etme açığındada, neden paylaşmadım ?
Bir kişinin eline geçtiğinde yüzlerce kişi aynı anda kullanıcak e zaten birileri bu forumu takip edicektir ?
Siz o mühendislere ne diye para veriliyor sanıyorsunuz ?
Adamların sırf bu açığı paylaşan sıtelerı ıncelemesı ıcın onlarca ekibi var sivri zekalılar sizi ?
1 aydır kullandığım açık forumda paylaşıldı 5 saat sonra kapatıldı ?
Para bu şekilde kazanılmaz, elinde bir sistem varsa ve kendine uzmanım diyorsan o işi 100 tl ye yapmayacaksın 20 tl yapmıyacaksın.
1.000 tl yapan adam la senin arandaki fark ne biliyormusun ?
Sen amele, o profesyonel olarak nitelendirilir.
Onun yaptığı taglar haber sitelerinde dahi çıkar ama seni sadece amele olarak tanırlar
Sana tt yaptıran çorba parası verir, ama asıl cukkayı kendisi kaldırır*
Sen 100 tl ye yaparsın, o 1.000 tl kafadan alıyor zaten ?
Yani sen kendi kazancının %90 nını adama teslim ediyorsun, sen yeterki iş getir bütün parayı sen al diyorsun varmı bunun başka açıklaması ?
Elinde 300 tane kullanıcı var sağdan soldan toplıyor 20 lıraya tt yapıyor veledi zina diyeceğim kusura bakmayın gerçekten öyleler, nefes almaları bile günah onların.
Onlarca kişi tt işinden ekmek yerken gerek reklam ajansları ve yıllardır bu forumda gerçekten tt yapan belli başlı insanların evine ekmek götürmesine engel oldular ?
Elinize ne geçti ya bi açıklayın bunu bana ?
20 - 100 lıraylamı zengin olucaksınız bu şekildemi yolunuzu bulcaksınız?
Ucuza tt yapılır dediğinde adam sana tt işi vericeğinimi zannediyorsun he ahmak amele seni ?
Gündemin asıl olaylarla mesgul olması yerine, sizin gereksiz taglarınızla doluyor.
Örnek olarak, 700 tl ye iş bağlıyorm 3-4 saatlik iş.
TT ye sokuyorum aradan 10 dk sonra 5 kisi aynı anda tt ye giriyor, ne oluyor alttakıler dusuyor onlar uste yerlesıyor bu sefer tagın dusmemesın burda kan ter döküyoruz ?
Bu mu sızın ekmek anlayısınız para kazanma anlayısınız ?
Lafım ona, " TT yapılır, Panel Satılır, Twitter Kralı, Numara Paylaşanlara "
Siz kralsınız, amele kralları sizi.