Şimdi benim aklıma şöyle bir şey geldi. Gerçi yazılım konusunda çok bilgi sahibi birisi değilim ama mantık yürüttüm.
Bazı arkadaşlar apilerin fixleneceğini söylüyor. Fixlenmekten kasıt yenileceği ise yapılan işlemin hiç bir anlamı kalmaz. Nasıl olsa bir süre sonra o apiler de ortaya çıkacak. Bence yeni bir algoritma ile apilere ayar çekilebilir.
Belki sistem trend topic listesine girmeye çalışan kullanıcıların api üzerinden mi yoksa normal şekilde mi tweet attıklarını kontrol ederek atılan tweetlerin spam olup olmadığına karar verebilir. Ayrıca sadece api üzerinden tweet gönderen ve sürekli tt listesine giren hashtag kullananları bot olarak görüp tüm hesaplara bloke koyabilir.
Tabii bu benim söylediğim api üzerinde ki işlemlerin kontrol edilerek buna göre karar verilmesi. Eğer öyle olursa artık tt listesine kelime sokmak eskisinden de zor olacak.
Güzel hoş diyorsunda, örn : windows api, android api, bunlar android, windows telefonlar ile girilerek, uygulamaya izin verilerek atılan tweetlerdir, düşüncen yanlış tamamen. Ozaman adam iphonesi ile girdi tweet attı bi bakıyor 1 saat sonra kapanmış hesabı

anladın mı şimdi tam olarak ne demek istediğimi