Merhaba arkadaşlar ben daha önceden Wordpress.com'a kayıt yapmış ve telefon numaram ile hesabımı doğrulamıştım anacak uzun süre kullanmadığımdan sanırım şimdi girdiğimde yeniden telefon doğrulaması istiyor. Sisteme daha önce girdiğim cep telefonu numarası ile kullanıdığım numara aynı sistem zaten
Please check your text messages at the phone number ending with **** and enter the verification code.
şeklinde bir uyarı veriyor ve yıldız ile yazan yerdeki benim aktif kullandığım telefon numarası fakat aktivasyon sms'i bir türlü gelmiyor.. defalarca istedim ama tek bir sms bile gelmedi.
Bu sorunu nasıl aşabilirim şimdi bir fikri olan var mı ? hem gavatar hem jetpack için bu sorunu aşmam şart.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:57:54 -->-> Daha önceki mesaj 22:37:25 --
Arkadaşlar ben sorunu hallettim daha sonra başka birileri de aynı sorunla karşılaşabilir diye yazıyorum.
Sorun login oluş biçimi ile alakalı ben hep kullanıcı adım ile login oluyordum ancak kullandığım mail adresi ile login olup kodu istediğimde anında kod geldi.
Bilgilerinize.