mavikorku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Psikonevroz dedikleri olayı yaşıyor Arda Kural. Yukarıda ki alıntı yaşanılan bu hastalığın içerikleridir. Arda Kural daha önce 3 haftalık bir tedaviye girdi. Kendisi daha önce ki videolarında da bu sorunu bildirdi Psikonevroz diye tabir edilen rahatsızlığı. Zor günler tekrar gelmiş kendisine Allah kurtarsın en kısa zamanda..
Aynen, ben de üzüldüm çok Arda Kural'a, psikolojik hastalıklar gerçekten çok zor.
Yakın bir arkadaşıma da bir teşhis konmuştu, şuan adını hatırlamıyorum da gerçek ile hayali ayırt edemiyordu. Psikolojik durumu gerçekten kötüydü. Benimle muhabbeti olduğu için söylemişti ama diğer insanlar onu sadece komik-garip vs. olarak biliyordu, ama işin gerçeği kafayı yemişti yani gerçek anlamda. (sebebi ise çok da gizli değildi aslında, sevmediği bölümde okuyordu aile zoruyla, içine kapanmıştı, üstüne başarısızlıklar ve bölümün yükü de eklenince sonuç bu olmuştu, kendisini epeydir görmedim ama umarım düzelmiştir, gerçi doktoru hiç olumlu konuşmamıştı. Bunu gülerek anlatıyordu ama içten içe üzülüyordu sanırım, doktor aynen şöyle demiş "bir daha hiçbir şeye odaklanamayacaksın" diye. Aptalca konuşmuş bence, bunları niye yazdım onu da bilmiyorum gerçi aklıma geldi sadece...)