Ne yazık ki eski haline döneceğini sanmıyorum, psikolojik ilaçlar insan beyninde geri dönülemez etkilere yol açıyor. Daha o ilaçların beyindeki etki mekanizmasını bilmiyorlar, ama 3-5 hasta kendini azıcık iyi hissetti diye tüm topluma dayıyorlar ilacı. Sonuç olarak da konuşamayan bireyler ortaya çıkıyor ne yazık ki. Donanımhaber'de basit matematik hesaplarını bile yapamadığını söyleyen birisiyle karşılaşmıştım, zamanında çok zekiymiş ama antidepresanlardan sonra bu hale gelmiş.
Kendim de kısa bir süre kullandım, resmen kafam bulandı, çok kısa süre kullanmama rağmen ve üstünden neredeyse 3 sene geçmiş olmasına rağmen eski halime dönemedim.

İleride psikiyatrlar elime düşerse vay hallerine.
Çok tanım cümlesi gibi olmuş, dedim bir yerden alıntı bu diye, Google'da arattım dergiden alıntıymış.
Psikonevroz dedikleri olayı yaşıyor Arda Kural. Yukarıda ki alıntı yaşanılan bu hastalığın içerikleridir. Arda Kural daha önce 3 haftalık bir tedaviye girdi. Kendisi daha önce ki videolarında da bu sorunu bildirdi Psikonevroz diye tabir edilen rahatsızlığı. Zor günler tekrar gelmiş kendisine Allah kurtarsın en kısa zamanda..