auctions üyelikleri 4,99 dolara ve kuponlar 2,99 dolara alabilirsin, kimlik istemiyorlar. yeni bir godaddy hesabından auctions üyeliği açıp teklif verebilirsin. ip değiştirmende fayda var, hatta proxy ile yapsan daha iyi olur bu tür işlemlere karşı hassas godaddy ve tüm hesabını kapatıp domainlere el koyma riski var. teklif veren almazsa 2. teklif veren domaini almak zorunda değil bildiğim kadarıyla, sadece böyle bir hakkı var. yine de araştırmakta fayda var.
üyelik kilitlenmesi olayı ise sadece auctions hesabın ile ilgili. godaddy hesabın ile ilgili bir işlem yapılmıyor.
Açarken bir tane kredi kartı var sadece sonuçta şuanki Godadydeki kredi kartı bilgilerinle şuanki isim soyad aynı.
X isim soyadınla açsamda bu kredi kartını kullanmak zorundayım başka kredi kartı yok godaddy bunu anlamaz mı?
Yada bir arkadaş bulsam kredi kartınla teklif verse zararını ödesem diyeceğimde zaten hemen hemen aldığım ücrete denk gelecek zaten kanımca
Şimdi ben bu ödemeyi yapmasam ilerde 10 dolar verip auctions hesabımı açtırabiliyormuyum yani? cok soru sordum ama.eğer öyleyse direk öyle yapmakta fayda var birde godaddy aynı isim soyad vs anlarsa hesabımdaki domainleri kilitlerse esas sıkıntı o zaman.
Birde o domaini satan kişi r10'da onla iletişime geçmem sorunu çözmemde yardımcı olabilir mi? o kişi oradan ilanı kaldırıp yada benim teklifimi iptal edebilir mi?