ozaman sunucuyu değişitirip yeni sunucu verin diyeceksiniz, sonuçta makineyi üreten, işlemciyi üreten
computer değil. dediğiniz sunucu modelleri bizdede var. makineler sadecehosting'in sunucuları 400mbit garantisi ve donanım garantisini sadecehosting veriyor. sunucuda problem var ise arkadaş verimerkezine bildirir gerekli değişim ve düzeltme yapılır.
Dostum, ben 2012 den beri bu isi yapiyorum ve kendi yazilimlarim ve en ufak hatada neyin ne sebeple ciktigini biliyorum, bana 400 mbt hat dedigi sunucu 100 mbt ti.
Mevzu scriptin calisip calismamasi degil site bu sebepten dolayi islem goremez oldu musterilerimiz vardi onlara islem yapamadik, magdur oldugumuz gibi birde is yapamadik.
300 liranin pesinde degilim ben verdigi cevaplar insanin sinirini hoplatiyor sunucuda sorun yok diyor ama kendi gozuyle gordu sayfa donuyor donuyor 3 dk snra beyaz sayfa hatasi veriyor. Time out u uzattim dedi yine fayda etmedi.
Ayni islem farkli sunucuda 40 saniyede tamamlaniyor oysaki.
İnanin sunucuyu 12 saat bile kullanmadik kurulumu yapti komple yedegi aktardik ve 3-5 deneme yaptiktan sonra sorun ustune sorun..
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi