2000tl karşılığı 37.5 dolar mı
La bari %20 filan verin yazık günah
Bu kadar düşük komisyonla bu işe 2000tl verip giren, bu kadarcık para için eşini dostunu 2000TL'sini adamlara vermesi için ikna edenler mi var şimdi
Hocam biraz daha farklı. Bi tane o kadar hevesliydi sunum yaparken sözde bana ha dostum ha dostum
Şehir diyarbakır en lüks mekanlarında bi tanesi tutmuşlar parlementler iphone telefonlar yaw bu kadar olmaz.Bakıyorum kimsenin arabası yok yarın seminer var abi gel dediler tamam gideriz. Yarın otobüse atlar gideriz dediler yok benim araba var sizi götüreyim dedim baktım 2 3 kişi yanaştı.
Yaw arkadaş sinir oluyorum hadi tamam da garibanın suçu ne başta insanlar kazanıyor cahalet üzerinden öyle böyle değil.Bunun bi caresi yok mudur mahkemeye versek.
Çünkü böyle bi tüketici kanunu var.
Piramit satış sistemleri
MADDE 80 (1) Piramit satış; katılımcılarına bir miktar para veya malvarlığı ortaya koymak karşılığında, sisteme aynı şartlar altında başka katılımcılar bulma koşuluyla bir para veya malvarlığı kazancı olanağı ümidi veren ve malvarlığı kazancının elde edilmesini tamamen veya kısmen diğer katılımcıların da koşullara uygun davranmasına bağlı kılan, gerçekçi olmayan veya gerçekleşmesi çok güç olan kazanç beklentisi sistemidir.
(2) Piramit satış sisteminin kurulması, yayılması veya tavsiye edilmesi yasaktır.
(3) Bakanlık, piramit satış sistemleri ile ilgili gerekli incelemeleri yapmaya ve varsa elektronik sistemin ülkemizde durdurulması dâhil ilgili kamu kurum veya kuruluşlarıyla iş birliği içinde gerekli önlemleri almaya yetkilidir.