Bir şeyi yok ki üzülecek. Bu durumlara çoğumuz düşüyoruz. Kendisini kandırmayan insanlar eninde sonunda böyle bir yapıya bürünebilir. Şöhret zaten bir insan için zarar vericidir, şöhretin kime ne faydası var, içi hava dolu bir balon gibi sadece egonun şişmesini sağlar. Ego haddinden fazla şişince patlar ve insanın artık sorgulama devri başlar.
Şimdi bir düşün, onun yakaladığı yada yaşadığı hayatı çoğu kimse imrenerek bakar. Peki o bu hayatı neden terk etmiş, çünkü bizim imrendiğimiz hayatı yaşadı ve gözlemledi. Ve ne diyor? Ne verebiliyorum. Sorun kendisinde değil, sorun onlara haddinden fazla değer verenlerde. Çünkü bizler aslında onlara değer vermiyoruz, imrendiğimiz, yaşamak istediğimiz lüks hayatı istediğimiz için ve yaşayamayacağımızı bildiğimizden dolayı kendi hayallerimizi onlarla yaşatıyoruz. Olaya böyle bakarsak star denilen insanların bizlere verdiği ancak boş hayallerdir.
Bunun ne gibi bir zararı olabilir? Zararı küçümsenemeyecek kadar büyüktür. Bakın hep kendi kendine konuşuyor gibi görünüyor video da. Çünkü artık kendi içine döndü ve aradığını kendisinde arıyor. İnsanlarında böyle davranması gerekiyor çünkü aradığımızı dışarıda bulmamıza imkan yoktur. Dağa dışarıdan bakarsan sana taş, toprak görünür. Ama eşeleyerek kazarsan içinde her türlü mücevheri bulursun. Dışarıdan bakan birisi kazmaya değecek bir şey olmadığını düşünür ve hiç bir zahmete kalkışmaz.
Saçlar dökülmüş ve eski görünümden eser kalmamış. Ne demek isteniliyor, görüntüye aldanmamak lazım. Meyvenin kabuğuna aşık olup kimse içini yememezlik yapmaz değil mi, ama insanlar tam tersine ince bir deriye aşık oluyor ve gerçek değerleri görmezden geliyorlar. İçi dışına çıkmış ama hala göremeyip üzülenler var şimdi sosyal medyadan baktım biraz. Üzülenlerin üzüntüsü de yalan, ciddi söylüyorum gerçekleri görmemek için kendimizi kandırdığımız bahaneler. Üzülürken ona üzülüyorsun, o halde sevinirken de ona seviniyordun! Kendimize bakıp üzülmemiz lazım. O öyle bir yaşantıda bile hiç olduğunu anlayabildi, peki ya bizler?