zefirigrizan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Logodan ziyade küçük çaplı maskot çalışması olmuş. Siten için kullanılabilir düzeyde bence, en azından sade bir çalışma. Efectlere yüklenmemişsin. Biraz renk düzenleriyle oynayabilirsin; bunun için logo örneklerini incelemek sana yarar sağlayacaktır. Onun dışında bence sloganın fontunu daha şık bir fontla değiştirirsen daha güzel olacaktır bir de sloganı maskotunun altına gelmeyecek sekılde uygulamayı denemelisin.
Teşekkür ediyorum hocam. İncelemelere falan başladım. Genel olarak literatüre ve sektöre hakim olmak içinde makaleler okumaya başladım. Tarzlar hakkında bilgi sahibi olmaya çalışıyorum ki ilk okuduklarım için oldukça bilgilendirici diyebilirim.

Rare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zamanla gelişirsin.
Ama bi isteğim var, 2-3 gün sonra logo 5TL-10TL diye konu açmaman piyasa için.
Eline sağlık, çalışmaya devam.
1 haftadan önce açmam hocam söz Şaka bir yana kısa zaman içinde öyle bir planım yok. Şimdilik kendi logolarım ile çalışmalar yapmaya çalışıyorum

grafikWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
D ve B harflerini vurgulamaktaki amaç nedir? harfleri renklendirmek, okunmayı zorlaştırmaktan başka ne sağlıyor?

gülen surat leke değeri olarak zayfı duruyor.

Yazı yazmayı öğrenmişsiniz. Biraz da çizim araçlarıyla uğraşarak birşeyler çizmeye çalışmanızı öneririm.
Kelimeler arası boşluk bırakmadım hocam. O mavi renk ise sitenin geri kalanında kullandığım mavi tonu. Logo ile site ayrık durasın diye ortak renk olarak kullandım maviyi. Okunmayı zorlaştırdığını düşünmemiştim. Üzerinde çalışacağım teşekkürler.

analogfikir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilk logo olarak fena değil ama bence i lerdeki noktaları göz olarak kullanıp yüz şekli yapılabilir
İlk olarak onu düşündüm hocam ama nedense sonradan vazgeçtim. Hem iki i harfini göz olarak düşündüm hemde site isminin tamamını. Öyle bir tercih yapmamanın sebebi sanıyorum siteye monte ederken logoya ayrılmış olan alanın boyutundan kayaklı olması. Güzel bir font bulabilirsem o şekilde de denerim. Teşekkürler