project42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sabah kalvatısı yaptın mı

öglen yemedği yedin mi

akşam yemeği

arkadaşlarla sinema

evden dışarı çıktın mı ?

bu soruların en az ikisi evet ise tebrikler aşık olmadınız benim bildiğim aşık adam dünyadan vazgeçer.Biraz fazla duygusalsın hepsi o kadar
Hocam 8 aydır çıkıyoruz, böyle muhabbet mi edilir. Ne öğle yemeği, biz para alıp birbirimize veriyoruz o kadar samimiyiz. Daha 3 gün önce 150 Tl gönderdi karşlıksız.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yalnış anlamadıysam kız arkadaşınıza motor dediniz.
Böyle bakacaksanız hiç bakmayın, kızada kızmayın.
Fakat öyle bakmıyorsanız eğer istiyorsanız bozmayın derim. Otur konuş. Anla bir neden yapmış bakmış.
Dediğim gibi tekrar olan bir ilişkiden hayır gelmez hiçbirşey eskisi gibi olmuyor.
Sorun üstüne sorun çıkıyor.

Hayır ortalıkta motor çok, kız arkadaşıma asla demem. Ama bu iş sizin dediğiniz gibi olacak, kalbim böyle istiyor hocam. Lanet olsun kafam başka kalbim başka söylüyor.

Hellking adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Hocam simdi 3 bir aradani yap otur sakin kafayla dusun
2 kacan kovalanir bunu kafana yaz
3 degerinden fazla deger verirsen kaybedersin
4 kimseye kulak asma olume gelirim demisya inanma
5 en yakin arkadasini bul ve onunla cik intikam istiyorsan
6 istemiyorsan birak gitsin yoluna
7 olayi cok iyi anla cunku eski asklarin fotolari pc de kalmis ola bilir
8 abi 1. Sikta dedigim gibi kacarsan kovalanirsin sen pesine dusme o senin pesine dus sun
Bundan sonra böyle hocam, o benim peşimden koşacak. Ben koşmayacağım.

teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok fevri davranmışın. İstediğinde onlarca motor buluon madem git bul.
Haklısın hocam çok fevri davrandım. Ama nabayım. bulurum bulmasına. Acı çekerim.

ilgincc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuanda çektiğin bir sıkıntı var dimi , bir de şöyle düşün eğer akciğer kanserine yakalandığını ölüm tehliken olduğunu yada bir trafik kazasında ayaklarını kaybettiğini ve yürüyemeceğini söyleseler ne hissederdin.

Allaha şükret sağlıklısın 5 lira değeri olmayan insanlara o güzel vaktini harcama.
Hocam inan ne yapsam olmuyor, gerçekten bu yolu mu seçeyim. Kafam delilercesine karışık. Ablasıda aradı zaten. Kız dün hastanelik olmuş. Kardeşim 20 yaşında artık ona bulaşma diyor. Bende tamam dedim, bitti dedim. Ardından kızı ardım. Bir ton laf ettim. Sesini çıakramıyor, o da istiyor. Kız da beni istiyor o da beni istiyor. Yaptığı şey çok yanlış. İhanet. Eski konuştuğunun fotoğrafına bakmasını siz kaldırabilir miydiniz hocam.