Arkadaşlar yanlış anlamayın lafım kimseye değil ama bu kredi olayını ben yanlış olduğunu düşünüyorum.Hani derler ya 'Ayağını yorganına göre uzat'.O yüzden bütçeye göre alım yapmak lazım bence.Çevremde görüyorum, evli adamlar maddi imkansızlıkla boğuşurken 2k telefon cebinde.
inan bak bu işi yapıyorum ama gerçekten lüx yaşıyoruz. Taksit kalkması çok güzel oldu aslında. Herkes kendine güvenipde tek çekim yapamıyor. Gönül istiyor ki herkes en güzel telefonlarla gezsin ama birde hayatın gerçekleri var maalesef. Gelir gider dengesini düşünmüyoruz. Taksit varken görüyordum ver ordan iphone ver samsung ama şimdi biraz olsun insanlar cebini düşünür oldu. Kredi derseniz o sadece bir alternatif. Ve kredi herkese çıkmıyor. Düzenli müşteriye çıkıyor.Ve ekonomisini sarsan kişilere verilmeyerek onlara destek sağlanıyor.
Araba olsaydı gelir alırdım da hocam,gerek yok ya

Bir şey soracağım hocam kredinin taksitlendirmesi nasıl oluyor? 10 Taksite ne kadar faiz biniyor?
iphone 6 2349 tl den satışa sunulacak diye biliyorum.
10 taksit aylık 250 tl taksitle toplam 2500 tl den alabilirsiniz. (Dosya masrafı, hayat sigortası komisyon gibi masraf dediğimiz ek ücretler alınmıyor.)