wm_xfreex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Katılıyorum incir'e bağlı yaklaşık 500 site vardır. Bu 500 sitenin hepsinin başlığı, yapısı, linkleri, yorumları, ürünleri, ürüne verilen yıldız ortalaması bile aynı..

Nasıl bir seo yapacaksın da diğerlerinden ayrılacaksın. Zaten incir size özgün bir tasarım yapmanızı, kodlarla oynamanızı, ürünün açıklamasını değiştirmenize dahi izin vermiyor. Neyin seo'sunu yapacaksınız ki?

Bu incir siteleriyle google'dan hit falan beklemek İM KAN SIZ..

Sürekli olarak adwords, facebook, cimri, akakçe gibi yerlere para yedirirseniz satış yaparsınız.
Diğer türlü ise bildiğiniz saadet zinciri alt üye yapacaksınız ve o alt üyeniz de çalışacak ki kazanacaksınız..
Ölme eşşeğim ölme.. Bu işlerde tepedeki, saadet zincirinin başındaki adamlar kazanır diğerleri didinir durur..
wm_xfreex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sürekli atıp tutmayın diyip duruyorsunuz, başka bir arkadaş da aynısını söylüyor sürekli.

Paylaşın arkadaşım analytics, metrica bilgilerinizi. Google'dan hangi kelimeden hit almışsınız.
Bize fiyatlarında piyasayla kafa kafaya olan ürünlerin bir listesini gösterin. Yani diyin ki bakın şu telefon veya başka bir ürün incir sisteminde çok daha ucuz diyin.

Biraz kanıtlayarak giderseniz herkes tatmin olur. Böyle ben hiçbir şey yapmadım 1000 TL ciro yaptım 200 lirası kardı demekle olmuyor.

SEO konusunda hiçbir incir üyesi ağzını bile açmıyor zaten, yapacak bişey yok çünkü. Anca backlink alınır o da hiçbir işe yaramaz. Çünkü kopya içerik tüm ürünler.. İndex sayım 1100 diyorsunuz da isterseniz 1 milyon olsun google'dan hit gelmedikçe napacağız index sayısını ?
akakçe ve cimri de işe yaramıyor.

akakçe'nin kapıları incire kapalı. kendinize ait poslara sahip olduğunuzda bir daha görüşelim diyor.

cimri de bana xml ver diyor. incir dışarı xml çıkarttırmıyor.

adwordsten reklam basanların sitelerini de kapatmışlar diye okudum.

yani adamlar sadece referanslara paket satmak üzerine sistem açmışlar

ürün satmaya kalksan fiyatlar pahalı olduğu için yakınların diyor ki "şurada daha ucuz neden senden alayım" bir de rezil olduğunla kalıyorsun. fiyat karşılaştırmalarını teknosa yada hepsiburadaya göre yapmayın. akakçeye göre yapın.