Merhaba,
+300 Adet IDN (türkçe karakterli) sitemiz mevcut.
Yaklaşık yarısına halihazırda wordpress kurulmuştur. İlk olarak wordpress i kurulmuş onlarla başlanacak.
Yapılması gereken iş şudur:
1: Size vereceğimiz wordpress teması yüklenecek ve wordpress son sürüme güncelleştirilecek.
2: Contact Form 7 - Google Xml Sitemaps - Quick Adsense gibi 5-6 eklenti gerekmekte, size eklenti listesi verilecek ve bunlar kurulacak. Sitenin Seo Başlığı ve açıklaması girilecek.
Örneğin sitemiz suböreği.com ise ona uygun örnek Seo başlığı: Su Böreği Tarifi
Örnek Seo açıklaması: Su böreği nasıl yapılır? Bu sorunun cevabı ve en iyi su böreği tarifi için sitemize bekliyoruz.
3: Gizlilik ve İletişim sayfası oluşturulacak.
4: Sitelerin hepsi anahtar kelimedir. Sitenin anahtar kelimesine uygun 2-3 adet özgün makale yazılacak. Makaleler kısa olabilir. Makaleler diğer sitelerden alınan aynı konunun özgünleştirilmiş hali olabilir, illa ki sıfırdan bir makale oluşturmak zorunluluğu yok. Kelime oyunları ile özgünleştirme yetecektir.
Örneğin sitenin birisi suböreği.com olsun, 2-3 tane su böreği tarifi atılacak o kadar.
Bu iş ile ilgilenenlerin, düşündükleri ücret ve müsaitlik durumlarını bildirmelerini rica ediyoruz. Örneğin: Günde 5 site yaparım, şu kadar ücret istiyorum. 10 site yaparsam ücret şu olur, 100 siteyi bana verirseniz ücret şu olur vs vs.
İşin çabuk bitmesini istediğimizden birden fazla kişiyle çalışmayı düşünüyoruz.
Yaptırdığımız örnek siteler ve yaptıracağımız örnek adresler için özel mesaj atabilirsiniz. R10 geçmişiniz incelenecektir.
Kolay Gelsin.
Skype mr_cpu ekleyin detayları görüşelim hocam
Düdüklü tencereden yazdım idare ediverin...