MimariuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam verdiğim sadece bir örnekti. Facebookun cerez kullandıgını biliyorum. Ama çıkan reklam Phone 6 199 lira. Bunu ne kadar kullanırsanız kullanın "kek"lerden başkası ne tıklar nede satın alır.

Sağlık ile ilgili de bir örnek vereyim siz burun estetiği yaptırmayı düşünüyorsunuz. Bunun ile ilgili cerezler var facebookta girdiniz, Dr.Bur Este %100 garantili burun estetiği diye reklam gördünüz . Tıkladınız siteyi gezdiniz yorumları okudunuz falan. Sonra aklınızda bir ampul yanar ve googleye girersiniz "Dr Bur este kimdir" " Dr bur este burun estetiği yaptıranlar" diye aramaya başlarsınız. Girdiğiniz konuda Dr Bur este değilde DR este Bur tavsiye ediliyorsa Tüm Kurgu başa Döner.
Hocam nokta atışı yaptınız. Burun estetiği ile ilgili kullanıcıların artık facebook üzerinden sayfa sahibi doktorlara soru sorduklarını biliyorum ; çünkü soruların çoğunu bizzat ben cevaplıyorum. Aslında haklısınız; ancak bu durum giderek değişiyor. İnsanlar Facebook'u arama motoru zannediyor. Yemek tarifleri, sağlık bilgileri, teknoloji sayfaları, haberler, fıkralar....Şöyle düşünün bütün baba sitelerin Facebook sayfaları var ve emin olun facebook sayfalarındaki hitler çoğu zaman kendi sitelerini geçebiliyor. Google bu şekilde güçlünün yanında yer almaya devam ederse kendisini de bizi de bitirecek. Herkes facebook'a taşınacak diye düşünüyorum.