acaner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar r10 ailesi,

Bir adet flash oyun sitesinin futbol kategorisinde istediğiniz bir oyuna yorum yapanlar arasından yapılan çekilişle 10 göndereceğim arkadaşlar. Eğer katılım, hatrı sayılır bir sayıda olursa en kısa sürede ikincisini düzenleyeceğim. O yüzden başlığa geleneksel yazdım ve bu böyle sürüp gidecek. Ödül az demeyin, ileride yapılan çekilişlerde arttırılabilir. Şimdilik böyle idare edin.

KURALLAR

1. Yorumlar futbol kategorisindeki bir oyuna yapılacak. Diğer kategorilerdeki oyunlara yapanlar, çekilişe katılamaz.

2. Yorumlar, oyun oynanan sayfaya DEĞİL, oyun oynamaya girmeden hemen önceki ara sayfaya yapılacak. Yani oyunun üstüne bir kere tıklayacaksınız, o sayfaya yorumunuzu yapacaksınız. Ara sayfa linkleri şu şekildedir: ***.***/oyun/asirtmafutbol

3. Çekilişe katılanlar r10 üyesi olmak zorundadır ve aşağıda resimde verecek olduğum örnekteki gibi önce r10 nickini yazıp daha sonra bir satır aşağısına veya iki nokta üst üste ( : ) noktalama işaretini koyup karşısına yorumunu yapacaktır. Böylece kimin hangi yorumu yaptığını anlayacağız.

4. Çekiliş hakkı sayısı, aşağıda yazacak olduğum kelime sayısı doğrultusunda belirlenecektir.

5. Multi üyelik kullananlar kazansa dahi paraları gönderilmeyecek ve bu başlık altında isimleri açıklanacaktır. Hemen arkasından çekiliş geriye kalan isimlerle yeniden yapılacak ve kazanan kişi belli olacaktır.

6. Çekilişe katılan herkes, bu konuya "Katıldım." diyerek cevap göndermek zorundadır. Yorumu buraya eklemeyin, sadece katıldığınızı belirtmeniz yeterlidir. Yoksa takip edemeyebilirim, hak geçmesin.

7. Kura, kâğıda yazılan numaraların torbaya koyulup karıştırılması ve bir tanesinin seçilerek kazananın belirlenmesi şeklinde olacaktır. Çekiliş anının videosu çekilecek ve bir upload sitesine koyulup izlemek isteyenler tarafından bu başlık altında verilen linkten indirilebilecektir.

8. Yorumlar, oyunla ilgili olmalıdır. Aynı zamanda kesinlikle çalıntı olmamalıdır. Bir başkasının yaptığı yorumu kopyalayıp yapıştırmayın rica ediyorum. Bir başka ricam ise, sadece birinci sayfadaki değil diğer sayfalardaki oyunlara da yönelirseniz sevinirim.

Örnek Yorum

01-07 kelime: Çekiliş hakkı yok
08-14 kelime: 1 çekiliş hakkı
14-24 kelime: 2 çekiliş hakkı
25-39 kelime: 3 çekiliş hakkı
40-54 kelime: 4 çekiliş hakkı
55-74 kelime: 5 çekiliş hakkı
75 kelime ve üstü: 10 çekiliş hakkı
Not: Kelimeler, Microsoft Office 2010 Word uygulaması ile sayılacaktır. Bağlaçlar da sayıya dâhil edilecektir.

Bitiş Tarihi: 27 Eylül 2014 21:00

KAZANAN KİŞİYE ÖDEME YÖNTEMİ: HANGİ BANKA OLURSA OLSUN İSTEDİĞİ HESABA HAVALE/EFT

Site adresi PM ile verilecek. Bitiş saatinden önce PM isteyenler çekilişe katılabilecek.

KATILANLAR
01.
02.
03.
katiliyorum