Muhtelemen göz suyu kurulugu vardır. tecrübelerimle yazıyorum. Göz doktoruna görünün. öyle kahveye extc falan gerek yok yani .

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:44:11 -->-> Daha önceki mesaj 20:37:22 --
İlacı kulanmanızı kesinlikle tavsiye etmem bağımlılık yapar bilginiz olsun metilfenidat maddesi bulunmakta uyuştucu olarak sayılmasada madde olarak çok benzerdir.
+ Bir süre sonra aldıgınız ilaç hiçbir etki etmeyecek daha fazlasına ihtiyaç duyacaksınız.
Sağolun hocam bencede öyle sanırım. Çünkü bazen gözlerim kuruyor batıyor. Dediğiniz gibi göz kuruluğundan olabilir. Peki satın alabileceğim bir ilaç vs var mı? Şu anda gss borcum var muayene olamıyorum.
Soğuk suyla yüzünüzü yıkayın.
Bu da bir çözüm.
Günlük 7-9 saat arası uykunu uyuyorsan onun dışında uykun geliyorsa gün içinde sık sık sert siyah kahve içebilirsin.
Ben öyle yapıyorum günlük 2 bardak siyah sert kahve içerim hergün damağım alıştı acı gelmiyor aksine bal gibi geliyor
Kahve sevmiyorum diyorsan demi bol olacak şekilde çay içebilirsin ama şeker kullanma zararlı. Çayda kafein var zaten uykuyu açıyor.
Kahve sevmiyorum pek. Hele ki sütsüz kahve.
Stereo bir kulaklık ile bu mp3 ü dinle. 20 dakika, günde 2-3 defa dinleyebilirsin. Enerjini arttırarak vücudunu dengeye sokar. Normalde paralıdır bu kıyağımı unutma. Kulaklıkta yada hoparlörün baslı olması gerekiyor. İnce kulaklıklar olmaz sanırım yada randımanlı olmaz.
http://s3.dosya.tc/server28/UK33GB/E...rator.MP3.html
Hocam kulağımda problem var kulaklık takamıyorum maalesef. Yine de teşekkür ederim.