moonly adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
http://de-captcher.com/ bu siteden kredi alıp api yardımıyla otomatik kırdırabilirsin.
CodeS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sizin yapmak istediğiniz özel mesaj attığınızda deiğim gibi php ile mümkün değil yani en azından session ve cookieleri tutman gerek
tek seferde olsa cookie vs ile üstdeki arkadaşın dediği gibi apiler ile yapılabilir.
ama siz önce php çalışacak önünüze cahta gelcek değeri yazıp tekrar phpyi çalıştırmak istiyorsunuz mümkün olacağını zannetmiyorum
moonly adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güvenlik kodunu manual mi girmek istiyor. O şekildede girebilirsin ama boşa zaman kaybı.
CodeS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynen manuel oalrak 2 adımda çalışsın istiyo yani önce caphta gelsin gireyim sonra sayfaya cahta sonucuu göndereyim diyorda mümkün olması için cookieleri kalıcı olarak tutması gerek
tolgatasci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
curl session olayı var. Session açılıyor ve güvenlik kodu isteniyor hafızada tutuluyor ve daha sonra curl ile post yaparken bu session datası ile yapılıyor.
Çerezleri txt dosyasında tutuyorum, 10 adet girilecek veri var. 9 tanesi otomatik oluşturuyorum. Sonuncu captcha. Captcha kodunu el ile girmek istiyorum, böylece sadece captcha girerek işlemleri yapacam. API kullanmak istemiyorum. Sadece nasıl yapabilirim onu merak ediyorum. Çerezlerden veya sessionlardan kodu çekemeyeceğime göre captchayı ekrana nasıl bastırabilirim? Verileri post ederken formun bulunduğu sayfadan hidden değerler var onları alıyorum ve verileri toplayıp oluşturma sayfasına gönderiyorum. Captchayı bu aşamada nasıl çekebilirim?

Teşekkür ederim tüm cevaplar için, +r10 verdim