İstanbul anadolu yakasının popüler pazarlarına bakıyorsun . Sabah 6 gibi gidiyorsun tahta kiraliyorsun malı bosaltıyorsun .
Önceden bir piyasaya kontrol et bir pazara git işlek 4-5 dakika izle tekstil satanları sonra karar ver
Ben Antalya'da yaşıyorum 4 sene olacak. Burdaki pazarlarda sadece turistlere yönelik satışlar oluyor ki size cirolarını anlatam duduk ısırsınız. Satılan ürünler mini hoparlörler, replika tommy ve benzeri büyük beden ürünler, yine replika kol saatleri ve ayakkabılar, hiphop rnb şapkaları, minik hediyelik eşyalar, almanya norveç isvec formaları, baskılı plaj havaları vs. diye liste uzayıp gidiyor.
Konuyu şuraya bağlayacağım; siz de kendi bolgenizde kendi semtinizde gibi lokal olarak hangi tür ürünler satıldığını iyi analiz ederek o ürünler üzerinden kesinlikle pazar yoluyla çok kazanabilirsiniz.
Ancak altını çizerek söylüyorum püf nokta analiz. Örnek vermek gerekirse kürt ağırlıklı bir semt pazarında satış yapacaksanız genelde kadınlarının kullandığı lila, turkuaz renklerde eşarplar basma etek ve şalvarlar. Ya da orta gelirli ve ortalama ailelerin yaşadığı semt pazarında satış yapacaksanız replika tişört replika gömlek replika ayakkabı üzerinden iyi gelir elde edebilirsiniz. Daha iyi gelirli ailelelere hitap eden semtte ise replika ancak kaliteli çantalar gibi ürünleri satabilirsiniz.
Özet olarak lokal analiz, gelişte ucuz satışta yüksek ürünlerin satışı.
Mobil olarak gönderildi.
Teşşekür ederim ilk önce tavsiyeleriniz için, bizim bu tarafta belki bilirsiniz istanbul kadıköy de salı pazarı var orada gıdadan ziyade hep yoğunlukta olan çanta ayakkabı tshirt gibi ürünler satılıyor ve gerçekten iyide kazandıkları bariz gözüküyor pazar fikri aklıma yattı ilk önce ne satıcaz nerden tedarik edicez ve işlek pazarları bi ögrenelim daha sonra yerimizi açalım zaten çevremizde tekstilci oldugu için biraz daha rahat ayarlanır, belki pazardan işler büyür ve tekstilcilerin oldugu güngören gibi asıl satılması gereken yerlere dükkan baglarız neden olmasın işi geliştirirsek herzaman ilerleriz, ben biraz geziyim tam olarak neymiş piyasası bakalım görelim