Ben Antalya'da yaşıyorum 4 sene olacak. Burdaki pazarlarda sadece turistlere yönelik satışlar oluyor ki size cirolarını anlatam duduk ısırsınız. Satılan ürünler mini hoparlörler, replika tommy ve benzeri büyük beden ürünler, yine replika kol saatleri ve ayakkabılar, hiphop rnb şapkaları, minik hediyelik eşyalar, almanya norveç isvec formaları, baskılı plaj havaları vs. diye liste uzayıp gidiyor.

Konuyu şuraya bağlayacağım; siz de kendi bolgenizde kendi semtinizde gibi lokal olarak hangi tür ürünler satıldığını iyi analiz ederek o ürünler üzerinden kesinlikle pazar yoluyla çok kazanabilirsiniz.

Ancak altını çizerek söylüyorum püf nokta analiz. Örnek vermek gerekirse kürt ağırlıklı bir semt pazarında satış yapacaksanız genelde kadınlarının kullandığı lila, turkuaz renklerde eşarplar basma etek ve şalvarlar. Ya da orta gelirli ve ortalama ailelerin yaşadığı semt pazarında satış yapacaksanız replika tişört replika gömlek replika ayakkabı üzerinden iyi gelir elde edebilirsiniz. Daha iyi gelirli ailelelere hitap eden semtte ise replika ancak kaliteli çantalar gibi ürünleri satabilirsiniz.

Özet olarak lokal analiz, gelişte ucuz satışta yüksek ürünlerin satışı.

Mobil olarak gönderildi.