ugurbasyigit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. com.tr sini aldınız diye, com u da sizin olmak zorunda değil.

2. Eğer com uzantısının sahibi, başvuru sırasında markanıza itiraz etseydi, bir ihtimalle tescile bile engel olabilirdi.

3. com uzantısına sahip kişi şu anda bile size "marka iptal davası" açabilir ama siz ona bir şey açamazsınız.

4. "Bir markayı bir sınıftan tescil ettirdim, bu markayı başkasına kullandırtmam" düşüncesi çok yanlış. Ben sizin yerinizde olsam, sitenizdeki o ibareyi de kaldırırım. O markayı isteyen istediği gibi kullanır, siz de hiç bir şey yapamazsınız.

5. Domain olarak bakınca da, com uzantısı com.tr den daha değerli. com un sahibinin sizden istediği rakam bence makul ve hatta düşük. Mesela benim elimde olsa, o fiyatlara da alamazdınız.
ben sizden daha önce domain aldım artikariyer.com çokta iyi davranmıştınız neyse o önemli ben iyi niyetli bir şekilde düşünmeye devam edicem belki istediğim fiyatlara alırım.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:29:07 -->-> Daha önceki mesaj 00:22:57 --

LG700 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aslında siz hatayı ilk başta yapmışsınız sizin kelime marka tescili yapmaya değecek bir kelime değil direk "yedekparça" olsa tamam ama "yedekparçam" için marka başvuru için 1.000 tl ye yakın para vermişsinizdir onun üzerine 1000 tl daha koyarak .com domaini rahatça alabilirdiniz
oda doğruda önce marka tescili ve logoyu tescillemek istedim. Sonunu bilmediğim bir iş bir kenarından tutmak gerek diye başladım aynı şekilde devam ediyorum.