Yeşillik olan cafe açmanızdan yanayım , gözleme olur ne bileyim bir ürününüzle beğeni kazanma üstünde durursanız il dışında bile mekanınız olsa gelirler.
Okey , Tavla , Nargile , Tabu vs gibi oyunların oynanabileceği dışarısında cocuk parkının olabileceği yer lazım
Aslında gayet mantıklı ama gelen kişide konfor ister 5 bin tl karşılaacagını düşünmüyorum genede araştırmak lazım
ben olsam simitçi olurdum bizim burada bir simitçi var günde 500 tane satıyor 500x1 TL = günlük 500 TL ( bu en az daha fazla sattığıda oluyor )
Simitçilik seyyar oldugu için bize gelmez yoksa fıstık gibi iş
En iyi bildiğiniz özelliğiniz hakkında kendinizi geliştiriniz ve o yönde ilerleyiniz.
Buda bi öneri tabiki sağolun
1. Bujiteri, bay bayan takı. Kâr marjı %50 -%300 arası değişir. Şık, ambalajı çekici ve kaliteli ürünler bu sektörde çok satanlar.
2. Parfüm. 5000 tl ile kendi markanızı oluşturup, dolum vs. işlerine giremezsiniz. Ancak bunun yerine bayilik alabilirsiniz. Bkz: loris. Ya da tanesini cok ucuz (5-30$) olacak şekilde kendi isminizle şişelenerek gelecek parfümleri çin'den ithal edip satabilirsiniz. Başlangıç için dükkan kirası ve ilk parti mallar için yeterli olur zannediyorum.
3. Bebek ve çocuk giyim. Semt pazarları, işlek yerler vs. 1-7 arası ortalama adet başı maliyetle aldığınız ürünleri 15-35 fiyat aralığında satabilirsiniz.
4. Gümüş takı aksesuar. 5000 tl ile toptancılardan çok uygun fiyata alıp gümüş dükkanları, eticaret internet sahipleri ya da r10 gibi yüksek ticaret hacmi olan yerlerde eğer ürünler dikkat cekiciyse satabilirsiniz.
Şimdi uzun yoldayım. Stres altında bu tavsiyeleri verebildim

ancak 5000 tl ile daha çok yapilabilecek ticaret var.
Mobil olarak gönderildi.
Elinize kolunuza sağlık sizi yormuşuz, 1. sini yapamam ama digerleri bana uyar biraz daha tavsiye alıp hepsini bi gözden geçireyim en iyisi