EfendiBey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tabii tabii. Yunanla tam 2.5 sene savaşmışsın 2.5 sene. Bununla bile övünüyorsunuz. Osmanlı beylik halinde 4 bin kişiyle Hacı İlbey'i, 40 bin kişilik haçlı ordusunu bir gecede imha etti! Sizin gibi 2,5 sene süren 190 bin Türkiye askeriyle 190 bin Yunan askerinin dövüşü değil! Alparslan 50 bin kişiyle bizansın 250 bin kişilik ordusunu 4 saat içinde yok etti! 4 saat! Osmanlı tarihinde işte böyle ne vakalar var daha. Senin o 2.5 senede "yendim" dediğin yunanı biz Osmanlı'da 500 sene boyunca tek bir vali ile idare ettik. Bir pehlivan çocuğu yendim diye övünür mü? Yunan senin yanında çocuk çocuk. 500 sene tek vali ile idare ettiğin yunanı yendim diye övünüp bayram kutluyorsun. İşin en tuhaf yanı, "yendim" denilen gâvurun taklid edilmesidir. Halbuki yenen değil yenilen taklid eder. Ayrıca, Hun İmparatorlukları dönemi çoktaaaan bitti. Hayalle yaşarsınız en fazla.
Alparslan'ı Osmanlı sanan insanla ne tartışabilirim ki Komik gerçekten komik Hülagü Han'ları,Timur'ları,Tong Yabgu'ları unutmayın Her şeyin en güzel cevabını onlar vermiştir.