Sayın alpayplt, aslında bu hususta atalarımızın çok güzel ve kinayeli sözleri vardır lakin edemiyorum. Anlayan anlamıştır. Sizi tanıyanlar zaten ne kadar dürüst olduğunuzu görüyorlardır ya da tahmin ediyorlardır diye düşünmekteyim.
Söz konusu konuyu açtığınızda zaten her şeyi gayet açık ve net ifade etmiştiniz. Lakin işlerine gelmeyenler ya da rekabet etmekten çekinenler sizi ya da siz gibi dürüst hizmet vermeye çalışan kişileri elbette ki baltalayacaklardır. İşlerinin zaman içerisinde düşme korkusunu hissetmiş olacaklar ki böyle yollara başvurma eğilimi gösterebilirler. Bu durum gayet doğaldır.
Dürüst bir şekilde çalışan her kişi elbet ekmeğini taştan da çıkarır. Diliyorum yalnızca bu platform üzerinden değil, size ulaşılabilen her mecradan bol kazançlı işler alabilmenizi dilerim.
Ben sizi tanımış olmaktan gayet memnunum. Sizinle telefon üzerinden ya da e-mail üzerinden zaten iletişim halinde olacağız. Sorularıma içtenlikle vermiş olduğunuz yanıtlar ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim.