ayqan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet resmi sayfaymış, bir sene kadar olmuş kurulalı. İçerik sağlayıcısı Kanal D gibi sayfanın, kanalın diğer dizilerinin fb sayfalarıyla aynı şablonlarda paylaşımlar yapılmış. Gene önemli birşey çıkacağını sanmamakla birlikte satabilirsin domaini başkasına varsa alıcısı. Ya da siteyi yeniden aktif edip fragman yayınlamaya devam edebilirsin. Sonuçta fragmanın telif hakları konusunda hala ülkemizde herşey tam oturmuş değil. Kimi yapımcılar fragman dahi olsa başka sitelerde video yayınlatmak istemiyorlar. Kimileri ise ücretsiz reklam gözüyle bakıyorlar olaya. Erler Film bu tür işlerin peşine pek düşen bir şirket değil dediğim gibi. Ama Kanal D bu tür olaylara çok düşkün ve sürekli takipde olabiliyorlar. İki sene kadar önce Facebook'ta intikam ve yalan dünya dizileriyle ilgili tüm sayfaları kendi resmi sayfalarına aktartmışlardı..

İlk baştada dediğim gibi korkma, ama tedbirinide al.. Whois falan gizle en azından adres bilgilerine kolayca ulaşamazlar. O mesajlaştığın sayfayı engelle fb hesabından vs.

Kolay gelsin..
onlar ilk başta engellemişti yorum attım için zaten ben sonra konuşmayı annemin facebook hesabından devam ettirdim ilk mesajdan sonraki konuşmalar annemin facebook hesabından devam etti

edit // whois bilgilerimi zaten değiştirdim ama hala whois e yansımadı anlamış değilim birde name serveri bile kaldırdım ama domain haal hostuma bağlı

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:51:21 -->-> Daha önceki mesaj 14:59:21 --

Adamlara olayı anlattım domainlerde kural ilk alanındır biliyordum suç olduğunu bilmiyordum v.s dedim detaylı şekilde anlattım şöyle yanıt verdiler :

Sizce Mahkemeye vermişlermidir ? anlayışlı olun falan diyo iş işten geçtimi yoksa vermemişlermidir