ayqan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar.

Öncelikle yaklaşık 5 yıldır dizi sektöründe olan birisi olarak, şunu söylemeliyim ki, korkma! domainide sakın verme..

Arka Sokaklar dizisinin yapımcısı Erler Film yayımcısı Kanal D, ikisininde (Resmi) Facebook sayfaları mevcut. Ama gel gelelim bu resmi sayfalardan hiç bir "Arka Sokaklar" sayfasına çıkış yok farkettiyseniz. Kaldı ki Erler Film sosyal medya kullanımı konusunda en pasif yapım şirketidir benim görüşüme göre.

Öncelikle domaini satmaya çalıştığınızda domain üzerinde kurulu olan sitenin içeriği neydi? Diziyle ilgilimiydi? Full bölüm yayınlıyormuydunuz? ve satmaya çalıştığınız facebook sayfasının url'sini paylaşırmısınız buradan. Çünkü bana yazışmaları pek resmi gelmedi, kısa kısa cümlelerden sonra iki tane nokta koymalar, büyük küçük harflerleri yerinde kullanmamak vs...

Sonralıkla dediğimi tekrarlıyorum domaini kesinlikle vermeyin. Velev ki resmi sayfa ile iletişim kurdun, onlara domaini satmaya çalıştın... Bundan daha doğal ne olabilir ki? Şu üstte istediğim bilgiler gelsin, tekrardan değerlendirelim konuyu..

Ne demiş İstiklal şairi? KORKMA!
Resmi facebook sayfasını arka sokakların : http://www.kanald.com.tr/arkasokaklar burdan aldım splash şeklinde çıkıyor

evet ilk mesaj attımda bölüm yoktu ama fragman vardı fragmanı onların youtube kanalından çekmiştim sadece 1 fragman vardı kısaca şu şekildeydi site