Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhabalar,
Bir e-ticaret sistemi için t r e n d w p nin bir temasını satın aldım. Sitemi kendi resellerımda barındırıyorum. Temanın demo kurulumu için bir destek bildirdim, çünkü nedense temaların hiçbirinin kullanım kılavuzu yok. Yaklaşık yarım saat bir saat sonra bir cevap geldi;
"Eklenti aktif edildiğinde alınan hatalar:
............
İsterseniz size 4 aylık hosting hediye edelim."
Ardından admin panele girmeye çalıştığımda hata ile karşılaştım ve panele giremedim. Hata şu idi:
"
Warning: Cannot use a scalar value as an array in /home/lastik/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/woocommerce.php on line 450
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/lastik/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/woocommerce.php:450) in /home/lastik/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 1173
"
Temayı ve eklentiyi silip baştan yükledim. Tema ve eklenti ayrı ayrı gayet rahat çalışıyorlar. Anca tema kuruluyken eklenti etkinleştirildiğinde hata veriyor. Aynı şekilde önce eklenti sonra tema etkinleştirildiğinde de yine yukarıdaki hatayı veriyor.
tema.ninja yetkilileri günlerdir sinirimi tepeme çıkardılar. Hostingin eklentiyi engellediğini söylüyorlar, ancak eklenti tek başına iken gayet iyi çalışıyor. Sorunun eklenti ile temanın çakışmasından kaynaklandığını bir türlü adamlara anlatamadım.
Bu hatanın neden kaynaklanabileceğini biliyorsanız yardımlarınızı bekliyorum.
Not: Başlıktaki yıldızlar t r e n d w p olmalıydı.